Stempeldesigner overige frankeermachines

Bestel uw frankeerstempels

Maak optimaal gebruik van uw frankeermachine door het toevoegen van een of meerdere frankeerstempels aan elk poststuk. Bestel eenvoudig uw adresstempel door het invullen van het formulier op deze pagina. De stempel wordt binnen twee weken naar uw locatieadres verzonden.

De adresstempel is voor de volgende frankeermachines:

  • Mymail (NetSet 2)
  • Optimail 30 (NetSet 2)
  • Ultimail (NetSet 2)

Heeft u een PostBase frankeermachine of een PostBase Mini? Bestel uw stempels dan met de stempeldesigner voor de PostBase.

Adresstempel

Het toevoegen van een adressstempel aan uw poststuk is verplicht gesteld door PostNL. Het linkerstempel toont uw retouradres voor onbezorgbare post. Het rechterstempel toont de frankeerwaarde, de verzenddatum en het registratienummer van uw frankeermachine.

Kosten per stempel

Adreswijziging: afhandeling en nieuw adresstempel

Voor de administratieve afhandeling van de verhuizing van uw organisatie en frankeermachine rekenen wij € 195*,- administratie- en productiekosten. Heeft u uw verhuizing al aan ons doorgegeven? Dan kunt via onderstaand formulier een nieuw adresstempel bestellen.

Als u uw verhuizing nog niet aan ons heeft doorgegeven kunt u ook het serviceformulier Wijziging(en) doorgeven gebruiken. U kunt dan tegelijkertijd een nieuw adresstempel bestellen.

Bestel uw stempels via dit formulier

Voor het maken van een adresstempel gebruiken wij de adresvelden uit dit formulier (adres op adresstempel, postcode op adresstempel en plaats op adresstempel).


Wij sturen uw adresstempel naar het adres van uw organisatie. Als de stempel naar een ander adres moet worden verzonden kunt u dit aangeven in het veld Bericht.

* Vul alstublieft de verplichte velden in.

  • *Adresstempels alleen beschikbaar voor Netset 2 machines
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verhuizing?

Heeft een nieuw adresstempel nodig omdat uw organisatie gaat verhuizen? Geef uw verhuizing dan ook aan ons door via onze speciale pagina Wijziging(en) doorgeven.

Bezorging

Het door u bestelde stempel wordt binnen twee weken naar het (nieuwe) locatie adres verzonden. Betreft het een verhuizing, dan wordt het stempel door ons nooit voor de verhuisdatum verzonden.

Contact met FP-Ruys

Onze medewerkers zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. Telefoon (088) 789 72 22.

bel mij terug fp-ruys Bel mij terug
stuur een bericht naar fp-ruys Stuur een bericht
storing-24 Storing melden