Wijzing doorgeven

Gaat uw organisatie verhuizen? Heeft u een nieuwe bedrijfsnaam of een nieuw factuuradres? Geef uw wijzigingen alstublieft door via het onderstaande formulier.

Heeft u vragen over het doorgeven van uw wijzigingen? Onze helpdesk- en servicemedewerkers zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur via (088) 789 72 22. Wilt u liever gebeld worden? Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Nieuw adres = nieuw adresstempel ?

PostNL heeft het verplicht gesteld dat er een geldig (retour)adres in uw frankeerstempel moet staan. Bij een adreswijziging heeft u wellicht ook een nieuw adresstempel nodig. U kunt via het onderstaande formulier direct nieuw adresstempel aanvragen. Voor het administratief verwerken van de verhuizing van uw frankeermachine en het maken van een nieuw adresstempel rekenen wij € 69,-

Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over het bestellen van frankeerstempels.

Nieuw Kamer van Koophandelnummer?

Als u een frankeermachine heeft, kunt u de wijziging van uw Kamer van Koophandel alleen doorgeven via het formulier Overdrachtsovereenkomst frankeermachine (pdf). Dit is verplicht gesteld door PostNL. Wij kunnen uw wijziging helaas niet doorvoeren zonder een ingevuld overdrachtsformulier.

U kunt het formulier invullen, scannen en via dit wijzigingsformulier naar ons sturen, maar u kunt het ook per post sturen, of scannen en naar ons e-mailen (adressen staan in het formulier).