Wijzing doorgeven

Gaat uw organisatie verhuizen? Heeft u een nieuwe bedrijfsnaam of een nieuw factuuradres? Geef uw wijzigingen alstublieft door via het onderstaande formulier.

Heeft u vragen over het doorgeven van uw wijzigingen? Onze helpdesk- en servicemedewerkers zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur via (088) 789 72 22. Wilt u liever gebeld worden? Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Nieuw adres = nieuw adresstempel ?

PostNL heeft het verplicht gesteld dat er een geldig (retour)adres in uw frankeerstempel moet staan. Bij een adreswijziging heeft u wellicht ook een nieuw adresstempel nodig. U kunt via het onderstaande formulier direct nieuw adresstempel aanvragen. Voor het administratief verwerken van de verhuizing van uw frankeermachine en het maken van een nieuw adresstempel rekenen wij € 195,-

Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over het bestellen van frankeerstempels.

Nieuw Kamer van Koophandelnummer?

Als u een frankeermachine heeft, kunt u de wijziging van uw Kamer van Koophandel alleen doorgeven via het formulier Overdrachtsovereenkomst frankeermachine (pdf). Dit is verplicht gesteld door PostNL. Wij kunnen uw wijziging helaas niet doorvoeren zonder een ingevuld overdrachtsformulier.

U kunt het formulier invullen, scannen en via dit wijzigingsformulier naar ons sturen, maar u kunt het ook per post sturen, of scannen en naar ons e-mailen (adressen staan in het formulier).

Extra informatie bestellen frankeerstempel

U kunt bij het wijzigen van uw gegevens direct een nieuw adresstempel bestellen. De werkwijze voor het verzenden van de stempel is afhankelijk van de frankeermachine.

PostBase frankeermachine

Als u een PostBase (Mini) frankeermachine heeft, laden wij de stempel binnen twee weken in uw machine. U ontvangt een bericht van FP-Ruys als uw stempel gereed is, met instructie hoe u de stempel kunt activeren.

Overige frankeermachines

Heeft u een ouder model frankeermachine, bijvoorbeeld een Mymail of Optimail? Dan ontvangt u de adresstempel binnen twee weken per post. Op de servicepagina van uw machine staat een instructie hoe u de stempel kunt laden in uw machine. Zie “Meest gestelde vragen”, onder het kopje “Overige machine gerelateerde vragen”.

Voor het maken van een adresstempel rekenen wij € 195,- productiekosten. Als u een Ultimail frankeermachine heeft komen daar nog € 100,- montagekosten bij. Er moet namelijk een FP-monteur bij u langskomen om de stempel te installeren.

Reclamestempel

Wilt u behalve een nieuw adresstempel ook een nieuwe reclamestempel bestellen (met uw logo, social media, website of reclameboodschap?). Bezoek dan onze pagina’s voor het bestellen van frankeerstempels.